بلاگ فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگ فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

گزارش کاراموزی کارخانه قند چهارمحال بصورت ورد در 54 صفحه

گزارش بازدید از کارخانه قند چهارمحال

نام کارخانه: قند چهار محال بختیاری

سال تاسیس:1351

فاصله تا نزدیکترین شهر:3کیلومتری شهر شهرکرد

ظرفیت اسمی کارخانه:1000 تن در 24 ساعت

ظرفیت عملی کارخانه:1300تن در روز

شرکت و کشور سازنده کارخانه:آلمان-بلژیک

منابع تامین آب:حلقه چاه عمیق

تعداد دستگاه دیفوزیون:یک دستگاه

نوع دستگاه دیفوزیون:RT

ظرفیت دستگاه:1500 تن بر ساعت

تعداد دستگاه پرس:4 دستگاه

نوع دستگاه پرس:3 دستگاه عمودی-1 دستگاه افقی

ظرفیت اسمی تفاله خشک کن:75 تن در روز

نوع تفاله خشک تولیدی:فشنگی

شرکت و کشور سازنده تفاله خشک کن:بلژیک

شکر و ظرفیت آن:200تن

تعداد کوره بخار:3

مقدار تولید بخار:60 تن در ساعت

شرکت و کشور سازنده کوره بخار:بلژیک

ظرفیت حرارتی هر کوره:360درجه سانتی گراد

تعداد توربین بخار:4

شرکت و کشور سازنده ژنراتور:EMk-استورد-زیمنس

متوسط طول اب در بهره برداری- متر مرکب

مقدار کلی چغندر مصرفی (تن)  :110852

مقدار کل چغندر خریداری شده طبق قپان کارخانه (تن) : 108529

در صد تفاله خشک تولیدی به چغندر :43/8

مقدار تفاله پرس شده  : ton 9151

قند تفاله خشک  :34/15%

در صد مازوت (گاز) مصرفی به چغندر : 09/9

در صد مازوت (گاز ) مصرفی به تفاله خشک: 85/27

ضریب تصفیه : 84/31

راندمان استفن نسبت به چغندر مصرفی

درصد قند چغندری مصرفی (دیژسیون ) : 35/18

درصد ضایعات قند دیفوزیون: : 22/0

درصد ضایعات قند گل : 05/0%

درصد ضایعات قند ملاس: 64/2%

درصد ضایعات نا معلوم: 132/0

جمع کل در صد ضایعات معلوم و نا معلوم : 042/3

ضریب استحصال تجاری:19/80

ضریب استحصال صنعتی: 42/83

مقدار شکر افینه سال جاری برای بهره برداری اینده : kg130

شکر حاصله از بهره برداری چغندر به وزن ویژه:16613

تاریخچه قند وشکر در جهان :

انسان برای اولین مرتبه مزه شیرین را از طریق خوردن میوه جات شیرین و عسل تجربه کرده است.

مصری ها در زمان امپراطوری قدیم (2500 تا 2900 سال قبل از میلاد مسیح ) از عسل استفاده می کرده اند.

برای یونانی ها عسل عنوان دوا را داشت و در نزد رومی ها عسل کالای بسیار با ارزشی محسوب می شد.

بعضی از قبایل آریائی (آلمانی ها )از سال 450 میلادی اقدام به تربیت زنبور عسل نموده اند و قبل از این تاریخ عسل ثمره زنبورهای وحشی جنگلی بود و آلمانی ها بودند که از تخمیر عسل نوعی آشامیدنی نام مت تهیه می کردند.

تا قرن اول میلادی شواهد تاریخی نشان می دهد که موضوع شکر و نیشکر در دنیای قدیم به درستی شناخته نشده بوده است زیرا یکی از طبیبان یونانی می نویسد :

(در هندوستان یک نوع عسل وجود دارد که از نی تولید می شود شکل ظاهری آن مانند نمک طعام است وزیر دندان مانند نمک خرد می شود .)

سربازهای جنگهای صلیبی به شکر نام نمک شیرین را داده بودند و از آن بعنوان سوغات استفاده می کرده اند..

 

گزارش کاراموزی کارخانه قند

دانلود رایگان گزارش کارآموزی کارخانه قند

گزارش کار کارخانه قند

گزارش بازدید کارخانه قند

گزارش کار قند

مراحل تولید قند در کارخانه

کارخانه تولید قند

گزارش کارخانه قند

گزارش کار کارخانه قند کرج

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی